Mercedes-Benz E 220 CDI Avantgarde (2007) #2
Uitvoering | E 220 CDI Avantgarde |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
de eerste kennismaking
Donderdag 12 maart de Mercedes opgehaald. Inmiddels zitten de eerste 1.000 kilometer er al weer op. Vergeleken met de BMW is het qua comfort een verademing. Ruimte om je heen een heel andere "zit" en een rust!
Met mijn jaarkilometrage van tussen de 50 en 60.000 per jaar met voornamelijk snelwegkilometers hoop ik tot aan mijn pensioen (ik kijk daar nog lang niet naar uit, maar toch) met de E klasse vooruit (letterlijk en figuurlijk) te kunnen. De teller zou dan circa 500.000 aangeven en met goed en tijdig onderhoud moet dat kunnen.
heerlijke reisauto
Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat schreef over de ervaringen met mijn Mercedes E-klasse. Geen bericht is ook nu goed bericht. Wat een heerlijke auto is dit toch. Een vakantie naar Italië, een dagtocht naar familie in Duitsland en de gewone kilometers verder. Geen problemen gehad, alleen maar lof. Verbruik blijft, wanneer je de rechtervoet een beetje in toom kan houden keurig rond de 1 op 16 tot 1 op 17. Dat is voor zo'n auto keurig toch. Sinds de aanschaf twee nieuwe banden achter, een beurt en een APK.
Nee ik ben een bevoorrecht mens.
inruil
Hij gaat naar een ander....
De E-klasse gaat naar een ander. In ruil hem in. Waarom? Omdat ik heel veel kilometers minder ben gaan rijden dan toen ik hem hen aangeschaft. Het werd tijd voor een auto met benzine als brandstof.
We gaan ook weg bij Mercedes en gaan nu Volvo rijden. Ik zal jullie op de hoogte stellen van mijn ervaringen.

Mercedes-Benz E-klasse 200 K. Elegance W211 / 100% Onderhoud / Youngtimer / Airco / PDC / Trekhaak
- 2007

Mercedes-Benz Estate 320 CDI Avantgarde / AUTOMAAT / NAVI / STOELKOELING / CRUISE
- 2008

Mercedes-Benz E-klasse 200 K. Elegance Automaat Clima Cruise Control Goed Onderhouden! Inruil Mogelijk!
- 2007