Mercedes-Benz E 200 CDI Avantgarde (2007)

autoreview

Mercedes-Benz E-klasse
Mercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasse

Signalement

UitvoeringE 200 CDI Avantgarde
Versnellingen5, Automaat
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2007
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

MERCEDES E KLASSE kwaliteits problemen

Na meer dan 25 jaar mercedes te hebben gereden is de kwaliteit erbarmelijk slecht zowel van het "produkt"als de dealer importeur organisatie! Nu de vierde E klasse in vier jaar tijd nu te rijden na meer dan 35 kwaliteits problemen gehad werd er nu gezegd bij dealer Centraal in Alkmaar, alle technische problemen zijn verholpen!!, Ik heb auto opgehaald en promt het dure navigatie command systeem viel uit, vier maal bij dealer geweest, probleem niet opgelost. Uiteindelijk kreeg ik ja echt waar een telefoonnummer van een "Beün de Haas"die achteraf blijkt het originele Mercedes systeem in opdracht van dealer heeft ingebouwd, in een splinternieuwe auto! Ik moest maar zelf naar het bedrijf toe, in garantie tijd! Uitlijning van de auto niet in orde, twee maal teruggegaan, nog niet in orde. Vervolgens andere dealer Stern in Bussum, uitlijning niet in orde redelijk opgeknapt. Volgende probleem lekke stuurbekrachtiging, heeft drie weken geduurd om slang te bestellen en afspraak voor reparatie te maken.Zoals afgesproken kreeg ik een vervangende auto mee???, een Citroen C4, goede zaak als je klanten op moet halen!!! Eind van de dag opgehaald in Hilversum, gevraagd wat was er aan de hand?, weten we niet , waar staat mijn auto, meneer als je op het contact sleutel drukt hoort u wel waar hij staat! KWALITEIT?????

2,3
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (13)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens