Mercedes-Benz CLS 350 CGI (2008)
Uitvoering | CLS 350 CGI |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
NIEUW-NIEUW_NIEUW
zo het werd tijd voor een nieuwe!!! nadat we ruim een jaar hebben getoerd in de zwarte CLS 350 zagen we dit exemplaar staan en vielen als een blok voor de kleur (Diamond White) en de uitrusting.
Hij is volledig AMG opgebouwd heeft dikke velgen, alle opties die een mens maar wensen kan en zelfs nog meer.
helemaal heppie de peppie met deze bolide en ik kan je verzekeren dat die liefde echt blijvend is.
Het is de meest onhandige 4 deurs auto uit het Mercedes assortiment, maar tevens de mooiste.
Deze is nog altijd mooier dan de 2008 update en het lijkt wel of deze auto nog meer aandacht trekt dan mijn Chrysler 300C in het begin.
Tot dusver ook alleen maar complimentjes gehad, soms komen mensen als een gek achter je aan rijden om even hun duim op te steken.
Echt een bijzondere auto.
Inmiddels hebben we de eerste 5000 kilometer sinds eind februari alweer achter de rug en het gaat naar behoren. De auto rijdt echt geweldig en met luchtvering heeft hij nog veel meer comfort dan mijn vorige auto.
Ik had niet verwacht dat dit zo een groot verschil uitmaakt.
Jammer dat het verbruik wat hoger is dan met mijn vorige auto, terwijl we hadden verwacht een 10% minder te gaan verbruiken.
Houdt jullie wel op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen.