Mercedes-Benz CLS 350 (2005) #4

Mercedes-Benz CLS 350 (2005)

UitvoeringCLS 350
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2009

Na 3 maanden

Deze CLS 350 bouwjaar juli 2005(219) op 09-10-2009 aangeschaft en mijn CLK 230 cabrio (w208) bouwjaar 2000 met bijna 300.000km aan rij ervaring er op ingeruild.
Na 3 maanden en 8000 km verder, kan ik gerust concluderen dat dit weer een mercedes is van de 'oude stempel' voelt aan als een kluis alles is super solide en ergonmisch ingedeeld.
Volgens mij vindt iedereen de CLS een mooie auto MB minded of niet jong, oud, man, vrouw iedereen kijkt naar de CLS met een vriendelijk lachje of een knikje (hopenlijk kijken de vrouwen ook naar de bestuurder :P)

Maar alle gekkigheid op een stokje een heerlijke auto en na 6000km nog geen centje pijn, en wat mij meevalt is het verbruik, 800km op een 75L benzine tank, en dat vindt ik met mijn loodzware mtje 48 een heel redelijk verbruik

Heerlijk genietend van mijn warme bips op mijn sunsetrode fauteul in deze koude wintermaand en wat is luchtvering toch een mooie uitvinding een van de beste opties op de auto na cruisecontrole.

Tot nu toe alleen maar lof van mij als MB liefhebber geen klagen, toch stiekem mis ik af en toe wel eens mijn oude cabrio.

08 April 2010,(km.stand 78.400) mijn 18"breedset ingerolen op een 20" AMG style 6 breedset, staat naar mijn mening toch mooier en voller onder de auto.

En ben nog steeds zeer tevreden over de auto, nog geen gekkigheid meegehad :)

Next update zal volgen bij de eerste beurt, dat zal waarschijnlijk net voor de zomervakantie zijn (half juni).

De eerste service beurt in mijn bezit (assyst C)

Zoals voorspeld in 't eerste verslag had ik uitgerekend dat de beurt halverwege juni zou plaats vinden net voor de vakantie, wist niet dat ik zo nauwkeurig kon gokken :)

Beurt laten uitvoeren en echt geen enkel gekkigheidje aan het licht gekomen, dus was een goedkoop beurtje zonder extra poespas.

Het enigste wat er aan storing is heeft zich begin van de maand voorgedaan de start/stop knop op de pook functioneert niet meer maw starten op de ouderwetse manier nu met sleutel in t contact :(

Star diagnose er op los gelaten met de monteur en daarin bleek dat de module onder de schakel coulisse kapot is, kan helaas gebeuren, bij de dealer kost dit geintje rond de 1500euro ex btw.

Bij een MB specialist in de achterhoek vraag gesteld wat mij dit geintje zou kosten en hij kwam met een 500euro incl. arbeid ex btw. dus dat probleem wordt as maandag aangepakt en dan is de CLS helemaal tip top inorde:)

Helaas komen zulke manco's voor, maar het drukt de pret niet, bij zo een auto weet je dat als er gekke dingen komen je aan de beurt bent.

Stap nog elke dag in met een BIG smile op mijn gezicht :)
En nu met het warme weer heerlijk die geventileerde zetels, wat een mooie uitvindingen allemaal :)

Tot de volgende update

Grtz El Greco

4,8

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens