Mercedes-Benz CLS 350 (2006)

autoreview

Mercedes-Benz CLS
Mercedes-Benz CLSMercedes-Benz CLSMercedes-Benz CLSMercedes-Benz CLSMercedes-Benz CLSMercedes-Benz CLSMercedes-Benz CLSMercedes-Benz CLSMercedes-Benz CLS - interieurMercedes-Benz CLS - interieurMercedes-Benz CLS - interieur

Signalement

UitvoeringCLS 350
Versnellingen7, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2006
KM-stand bij aanschaf110.000 km
KM-stand laatst185.000 km
Lezerswaardering: 70%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Mercedes CLS

 • 185.000 km

Ik heb de CLS in spetmeber 2008 overgenomen van een bedrijf in Belgie. Wagen rijd uitstekend maar helaas Hebben de dames en heren uit Stuttgart toch hier en daar wat steken laten vallen.
Bij km stand 119000 ging de luchtpomp kapot en moest de wagen worden afgevoerd naar de garage. Kosten € 1800,00. De portierramen zaken een stukje naar beneden bij het open en dicht doen van de portieren. Helaas begeeft de constructie het na verloop van tijd van zowel de linker als de rechter portier. Kosten onderdeel € 145,00 per stuks excl montage.
De grootste teleurtselling kwam na een foutmelding van het motormanagement (km stand 182000). Na onderzoek bleek dit te gaan om een zgn code 84 ?? o.i.d. wat betekend dat er wat mis is met de balans assen in de V6. Reparatie kosten tussen de € 6000,00 en € 8000,00 . Men kon niet garanderen dat daarmee het probleem voor langeretijd (250000 km) zou wegblijven. Volgens de monteur zou het regelmatig voorkomen bij V6 motoren van MB. Bij navraag bij de importeur was er (natuurlijk) niks bekend. Ik heb (met pijn in het hart) de auto ingeruild voor een E klasse 250 CDI

2,8
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (6)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens