Mazda MX-5 1.8 Executive (2006)

Mazda MX-5
Mazda MX-5Mazda MX-5Mazda MX-5Mazda MX-5Mazda MX-5Mazda MX-5Mazda MX-5Mazda MX-5Mazda MX-5 - interieurMazda MX-5 - interieurMazda MX-5 - interieurMazda MX-5 - interieur

UitvoeringMX-5 1.8 Executive
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2006

Jarenlang was deze auto onze droom en die droom is werkelijkheid geworden. Het is in 1 woord fantastisch. We wilden eerst een tweedehands kopen maar het is een nieuwe geworden. Wat een wegligging!!! Heel leuk om snel rotondes, bochten en opritten op de snelweg mee te nemen. Je hoeft het gas niet los te laten. Met tractioncontrol ga je niet zwieperen. Elke keer als je instapt heb je het gevoel dat je op vakantie bent. De kap hebben we nog niet veel open gehad want daar was het weer nog niet goed genoeg voor, maar die dagen komen nog wel. De geluidsinstallatie (BOSE) is perfect als je rijdt maar voor de passagier is het iets minder. Jammer dat de installatie nog geen mp3 kan spelen en dat je niet meteen een I-POD in kunt pluggen. Echt een gemis van BOSE. Je kunt nu wel een adopter kopen maar die schijnt via de radiofrequentie te gaan en dat schijnt in Duitsland weer verboden te zijn en het geluid schijnt ook minder te zijn. Hopelijk komt er snel een adapter die de installatie waardig is.
We hebben een hardtop erbij gekocht en dat geeft de auto weer een heel ander uiterlijk. Net alsof je twee auto’s hebt. Met de hardtop heb je meer zicht achter en je hebt minder geluidsoverlast, maar het cabrio/sportauto gevoel is wel een beetje weg.
De hardtop is groter dan we dachten en het opslaan is daarom even passen en meten.

Tot nu toe is het alleen maar feest, leuker dan we dachten!!

Geen problemen

9,5