Mazda MPV 2.0 CiTD Active (2004)
Uitvoering | MPV 2.0 CiTD Active |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
We hadden een Honda Accord 2.4 V-tec en zijn op zoek gegaan naar een grotere auto ivm dat mijn vrouw zwanger was van een tweeling en wij al een dochter hadden. De Honda was overigens wel een super auto. Het schakelen,rij comfort, weg ligging, prestatie en verbruik helemaal top.We hadden een aantal merken getest waaronder Renault Espace, Citroën C8, Volkswagen Sharan en Chrysler Voyager uit al deze auto’s vonden wij de prijs kwaliteit verhouding de Mazda MPV CiTD 136 pk het beste. Het is een auto met een goede wegligging ook met zijwind, de prestaties van de diesel motor zijn ook geweldig te noemen, stil, zuinig en snel (voor een MPV auto). Het is alleen jammer dat de Mazda MPV beetje wordt ondergewaardeerd, terwijl het juist een zeer betrouwbare auto is ten opzichte van een Renault Espace of Chrysler Voyager. Conclusie een zeer goede familie-auto.
Geen.