Mazda CX-80 e-SkyActiv PHEV 327 Homura Plus (2024)
Uitvoering | CX-80 e-SkyActiv PHEV 327 Homura Plus |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Net gekregen
Ik heb nu een week de CX80 in mijn bezit en ik heb de eerste ervaringen. De auto is super ruim en rijdt heerlijk. Niets geen gebonk of iets dergelijks, zoals ik bij de CX60 heb gelezen.
Ik kom vanuit een Tesla Model 3 en dan is dit echt ruimte. Ik moet nog een beetje mijn weg vinden binnen alle knopjes en opties. Bij Tesla zat nagenoeg alles in het scherm, maar dat komt vast wel goed. Het parkeren van de auto is wel even wennen, met name door de afmetingen. Mijn collega's noemde de auto vandaag een vriendelijke reus en dat is een compliment. Wel krijg ik nu voor de tweede dag een rear seat alert op de achterbank. Er zit alleen niemand, dus dat is wel vreemd. Ik houd dit even in de gaten en zal dit anders door de dealer na laten kijken.
Ik heb nu 250 km gereden. Binnenkort een nieuwe update met wat meer ervaringen. Al met al ben ik zeer positief na een week.