Mazda CX-5 SkyActiv-G 165 TS+ (2018)
Uitvoering | CX-5 SkyActiv-G 165 TS+ |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Op naar de volgende
Dit was mijn 2e CX5. Fantastische auto rijd als een vorst en is lekker ruim. 72.000 Probleemloze km's in afgelegd. Was iets minder zuinig dan mijn eerste CX-5 maar dat was min of meer te verwaarlozen. Een ding is bij Mazda wel jammer. Er is geen mogelijkheid om met de afstandbediening de ramen te sluiten. Als je ze vergeet, moet je weer de auto in, contact aanzetten, en dan kun je ze sluiten. Ik heb voor de Mazda's jarenlang Opel gereden en die hadden dat slimmigheidje wel aan boord. Als je dat gewend bent, wil je dat eigenlijk niet missen. Maar als dat het enige is om te klagen valt het dus reuze mee.
Nu heb ik hem ingeruild voor een Mazda CX30.
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties4
- Comfort5
- Kosten3
PRIVATE LEASE Mazda CX-5

Uitgelicht aanbod

Mazda CX-5 2.0 SkyActiv-G 165 Skylease GT Automaat | Zeer complete CX-5 met sluitende onderhoudshistorie
- 2018

Mazda CX-5 2.0 SkyActiv-G 165 Business Comfort Aut. | Leer | Stuur + stoelverwarming | Memory | Navigatie |
- 2020

Mazda CX-5 2.0 SkyActiv-G 165 Skylease GT , Automaat, Trekhaak, Leder, Bose, Navi, Clima, Cruise, LMV 17 Inch, PDC, Stuur/Stoelverwarming
- 2017

Praktijkervaring Mazda CX-5: dit vinden eigenaren van hun auto