Mazda CX-5 SkyActiv-G 165 Skylease (2017)
Uitvoering | CX-5 SkyActiv-G 165 Skylease |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
10000 km ervaring
Na ruim 10000 km gereden te hebben ben ik blij deze auto te hebben. Alleen de lederen stoelen zijn geen onverdeeld succes. Begrijp me niet verkeerd: ze zitten heerlijk, maar in de zomer voelen ze heet aan, terwijl ze in de winter juist koud aanvoelen (gelukkig kan wel de stoelverwarming aan). En met sportkleding aan is het te glad.
De rijervaring is goed! een echte bochtentijger. En hoewel het een SUV is, helt de auto nauwelijks over. Prettige en soepele besturing. Schakelen uiterst trefzeker. Altijd een veilig gevoel in deze auto.
Van de zomer met een caravan gereden, waardoor het verbruik iets omhoog ging, maar veel minder dan bij mijn vorige auto. Kortom: geen spijt van deze aanschaf!
Einde van bezit
Hoewel deze auto me nooit in de steek heeft gelaten heb ik toch besloten hem in te ruilen. Reden? Enerzijds de kilometerstand, maar dat was niet de hoofdreden. Vorig jaar zomer door het mooie Frankrijk getoerd met de caravan. Dat is werken! Elke heuvel moet er teruggeschakeld worden om de auto op toeren te houden, zodat het koppel goed gebruikt kan worden. Met komende zomervakantie in aantocht, wilde ik dat niet meer.
Zonder caravan? Eén prima auto waar ik met veel plezier mee heb gereden!
PRIVATE LEASE Mazda CX-5

Mazda CX-5 2.0 SkyActiv-G 160 GT-M 4WD , Automaat, Schuifdak, Leder, Bose, LMV 19 Inch, Navi, Clima, Cruise, Camera, PDC, Stoelverwarming
- 2017

Mazda CX-5 2.0 SkyActiv -G 160 GT-M 4-WD I dealer onderhouden I
- 2017

Mazda CX-5 2.0 SkyActiv-G 165 GT-M LED_LEDER_NAVI_PDC V+A_BOSE_19-INCH.
- 2016