Mazda 6 SportBreak SkyActiv-G 2.0 165 Skylease Drive (2017)
| Uitvoering | 6 SportBreak SkyActiv-G 2.0 165 Skylease Drive |
| Versnellingen | 6, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2017 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 143.000 km |
| KM-stand laatst | 154.500 km |
Mazda 6 stationwagon
Eind mei deze mooie Mazda 6 opgehaald bij Oostendorp Groep Mazda dealer in Den Bosch. Fijne dealer met aandacht voor de klant.
De Mazda is een hele fijne rijders auto die veel comfort en luxe biedt voor een betaalbare prijs. Verbruikt gemiddeld circa 1 op 14 en dat valt mij niet tegen.
De auto is zeer ruim en biedt plaats voor 5 personen en een grote hondenbench achterin.
Tot nu toe dus alleen maar lof voor deze auto. Een minpuntje voor mij is de nogal lastige instap. Ondanks mijn geringe lengte kost het mij (vanwege rugklachten) steeds meer moeite om de auto in te stappen.
Dat heeft mij doen besluiten om de Mazda al na 6 maanden in te ruilen voor een suv met hoge instap.
Ik kijk met veel genoegen terug op de Mazda 6 die mij ruim 10.000 km rijplezier heeft bezorgd.
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Mazda 6 2.0 SkyActiv-G 165 Signature | Leer | Schuifdak | Trekhaak | 360 Camera | Stoelventilatie | Stoel + stuurverwarming |
- 2018

Mazda 6 2.0 SkyActiv-G 165 GT-M /Clima/ACC/360°/NAVI/LED/LaneAss/HeadUp/LMV
- 2018

Mazda 6 2.0 SkyActiv-G 165 TS+ | STOELVERWARMING | DAB | APPLE | 18"
- 2016

Praktijkervaring Mazda 6: Geniet er nog maar even van

Praktijkverbruik Mazda 6: geen revolutionaire techniek, wel gewoon zuinig?

Zo komt de Mazda 6 uit de 100.000 kilometertest van AutoBild

100.000 km met de Mazda 6 Sportbreak Skyactiv-D 2.2 175