Mazda 6 SportBreak SkyActiv-D 2.2 150 Skylease GT (2015)

Uitvoering | 6 SportBreak SkyActiv-D 2.2 150 Skylease GT |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Post mortem review
Heb deze auto langer dan 5 jaar geleden ingeleverd, maar denk er met veel plezier aan terug als ik er een zie rijden.
Zelfs 10 jaar na introductie nog steeds eens van de mooiste auto's op de Nederlandse wegen.
Ik vond de auto vooral erg lekker rijden, hij was super praktisch (over heel veel details is gewoon erg goed nagedacht), het interieur was super luxe en een heel fijn infotainment systeem.
Ik vond de auto niet heel stil in het interieur en ondanks het mooie interieur werden op net wat teveel plekken harde kunststoffen gebruikt.
Echter gezien de prijs van onder de 40k euro voor de meest luxe uitvoering vond ik dit een top auto. Er was zeker mooier en beter spul te koop, maar daar hing dan ook een ander prijskaartje aan.
Ik heb er 4.5 jaar met heel veel plezier in gereden.

Mazda 6 Sportbreak 2.5 SkyActiv-G 192 GT-M | Schuifdak | Stoel-/Stuurverwarming | Navi | Camera | Leer | El.stoel memory | Bose | Keyless | Apple Carplay & Android Auto
- 2018

Mazda 6 Sportbreak 2.0 SkyActiv-G 145 S | Cruise Control | Stoelverwarming |
- 2017

Mazda 6 Sportbreak 2.0 SkyActiv-G 165 GT-M Line org.NL Bose camera trekhaak leer+el+mem+verw + stuurverw
- 2017