Mazda 6 1.8 Exclusive (2003)
| Uitvoering | 6 1.8 Exclusive |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2003 |
| Jaar van aanschaf | 2003 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Tsja, ik dacht dat er geen slechte auto"s meer gemaakt werden. Wat valt deze auto mij tegen, kwa motorgeluid, en ik kwam toch al niet uit een stille auto, maar dit klinkt echt als blik. Net als de deuren trouwens als je ze dicht doet.
Gaat erg lastig in zijn 5de versnelling, heb daarnaast constant het gevoel dat ik in zijn 4 rijdt vanwege het lawaai. Tevens vind ik dat de auto erg ruist in het achtercompartiment.
Kwa weggedrag was ik erg verwend met mijn Alfa, dus dit zal ik verder laten rusten, maar "rustig" een rotonde nemen met 140 zit er niet in met deze auto. Komt erg snel omzetten achter bij gas los, maar wel lekker te corrigeren. Wat dat betreft meer fun dan de Alfa, want die kreeg ik bijna niet om, bij nat weer voel ik mij echter minder op mijn gemak.
Afwerking binnenin, matig, veel goedkoop plastic en chroom, snel krakende speakers bij de 6CD-wisselaarset.
Alarm bij niet uitdoen lichten werkt niet, hierdoor lichten aan laten staan en vervolgens lege accu.