Mazda 3 Sport 1.6 Executive (2004)
Uitvoering | 3 Sport 1.6 Executive |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Bij het uitzoeken van een nieuwe lease-auto waren er maar een aantal auto’s die qua uiterlijk en lease prijs in aanmerking kwamen: de Seat Leon, Fiat Stilo en de nieuwe Mazda 3. Deze heb ik als eerst bekeken en gelijk genomen. De auto is in nagenoeg alle opzichten beter dan de Seat Leon, en nog goedkoper ook. Een beetje jammer dat de auto standaard op 15’ stalen velgen komt. (minpuntje vind ik persoonlijk) De auto komt luxe over, heeft een mooie styling en rijdt prima comminucatief. Over het design en de plaatsing van de verschillende onderdelen van het interieur is goed nagedacht, alleen de asbak wat minder.
Het handschoenenvakje is uitzonderlijk groot wat erg prettig is, stuur hoogte en diepte, en de bestuurderstoel heeft een lendesteun, wat een plus is maar het had wel een draaiknop mogen zijn ipv een hendeltje. Voor de rest is het een absolute topper.
[update 21-12-2004]
Nu ong 21000 km gereden en nog steeds geen problemen. Er is (zoals men in andere reviews ook opvalt) wat windgeruis aan de bestuurderskant, maar niet hinderlijk.
Mazda heeft tot nu toe 2x gebeld, te weten:
- er was geklaagd over het geluid wat de banden met de weg maken (hoor zelf niks) en daarom konden er (eigen keuze uiteraard/gratis) zachtere schokbrekerrubbers worden gemonteerd.
- het bleek dat een kleine groep mensen last had van een onnodig brandend ABS lampje, of ik er last van had en zo nee of ik het preventief wilde laten controleren.
Geen.
PRIVATE LEASE Mazda 3

Mazda 3 Sport 1.6 TOURING 5 DEURS MET GOED WERKENDE AIRCO! AIRCO LMV 4X ELECTR.RAMEN-SPIEGELS CARKIT PARROT RADIO CD
- 2006

Mazda 3 1.4 S-VT Exclusive Grijs 5D APK NAP AIRCO
- 2005

Mazda 3 Sport 1.6 Touring 5-deurs 1e eigenaar 140.000km Airco Trekhaak 1200kg.
- 2006