Mazda 2 1.3 Exclusive (2008)

Mazda 2
Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2 driedeursMazda 2 driedeursMazda 2 3-deursMazda 2 3-deursMazda 2 3-deursMazda 2 3-deursMazda 2 3-deursMazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2 3-deursMazda 2 driedeurs

Uitvoering2 1.3 Exclusive
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

Mazda 2 een prachtwagen

Bijzonder fijne auto, ik heb de 5 deurs uitvoering, deze kon ik helaas niet selecteren.

Ik heb deze auto gekocht vanwege de ingebouwde techniek, veiligheid en compleetheid en dat alles voor een prachtige prijs.
Deze auto is gelijk met de nieuwe ford fiesta ontwikkeld, maar je krijgt met deze auto meer waar voor je geld. Ook vind ik de nieuwe fiesta te veel glimmertjes hebben waarvoor je veel extra moet betalen.

De auto rijdt vlot, geeft de indruk groter te zijn dan hij is, veel hoofd en beenruimte (ik ben 186) Het stuur is in hoogte verstelbaar, heeft 2 airbags, zijairbags en gordijnairbags inclusief gordelspanners.

Het verbruik is nu na 7500 km 1 op 18 en de verwachting is dat dit nog zuiniger wordt. In tegenstelling tot een andere recencent valt mij op dat de auto juist ook op de snelweg zuinig loopt het is niet voor niks een B klasse auto.

De 75 Pk zijn ruim voldoende, de auto weegt immers maar 930 kg.

Geremd mag deze auto 900kg trekken en ongeremd 600kg, dat zijn serieuze waarden voor zo'n auto. Al met al ben ik zeer tevreden.

5,0

PRIVATE LEASE Mazda 2

Leaseplan
Mazda 2 e-SkyActiv-G 90 Centre-Line (5D/6H)
€ 379

Mazda
Mazda 2 Hybrid Pure (5D/CVT)
€ 429

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens