Maserati Coupé GT (2005)
Uitvoering | Coupé GT |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
verslag
In november de Maserati aangeschaft bij Schaik in Leeuwarden, een garage met heel veel mooie snelle auto's. Na Porsches 911, Corvette, Subaru WRX, BMW 335I en nog vele andere lekkere auto,s was het tijd voor iets exclusiefs. En hoe. Wat een geweldige kracht zit er in deze Cambiacorsa. Zowel automaat als flipperen blijft een feest. Soms word ik ingehaald op de snelweg en laat de inhaler zich weer teugzakken om mij vervolgens weer in te halen. Ook wordt je constant gefilmd met mobieltjes. Wat is fijn: de enorme power en het weggedrag. Nadelen, uiteraard het enorme verbruik maar dat weet je met zo'n auto. Gemiddeld rij ik 1 op 5. Tot nu toe rijdt de Maserati probleemloos, elke km is een feest, het geluid is waanzinnig mooi. De auto was toen ik hem kocht altijd bij Hessing onderhouden. Wel slikken als je de bedragen ziet van de beurten, er zitten er diverse tussen van 3 en 4000 euro. pfff.

Maserati Coupé Quattroporte 4.2 V8 / Executive / ZF transmission / Seat ventilation / Schuifdak / GRIGIO NUVULARI!
- 2007

Maserati Coupé 4.2 V8 390PK Cambiocorsa Yountimer
- 2002

Maserati Coupé 4.2 Cambiocorsa | Youngtimer | Navigatie | Automaat| Ferrari motor | Uniek!
- 2005