Lynk & Co 01 (2023) #2
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Waarom zo weinig reviews!
Zoals ik al in mijn titel schrijf begrijp ik niet waarom er zo weinig reviews geschreven worden over de Lynk. Niet omdat deze zo slecht is maar juist zo goed is! Mijn vorige auto was een Honda CRV uit 2012. Wat een verschil met deze Lynk. Voordelen Lynk: stiller, zuiniger, betere prestaties ….. Net terug van een vakantie met onze 1500 kg zware “sleurhut” ben ik nog meer bewondering gaan tonen voor de Lynk. De Honda verbruikte bv 14-15 liter per 100 km. En de Lynk? 10,1 liter. Wat een verschil. En dan ook nog eens veel meer vermogen heuvel op. Kortom: zeer tevreden. Ach ja de software is pas verbonden als ik 100-200 meter van mijn huis ben. Dat kan beter maar is het erg? Voor mij niet. Belangrijker is het zitcomfort want dat is prima en ook nog eens in alle rust. Bediening ook goed. Nog een paar gewone knoppen en niet alles digitaal. Grootste minpunt is de hoedenplank waar de nokjes makkelijk afbreken. Ach als dat het grootste minpunt is zegt dat genoeg over de rest van de auto!

Lynk & Co 01 1.5 / Automaat / NL-Auto / 262 PK / 56.000 KM / Open/Pano-Dak / Virtual-Cockpit / Keyless / DAB Radio-Bluetooth / Apple-Carplay & Android-Auto / Draadloze-Telefoonlader / Dodehoek-Detectie / Navi / Camera / Adaptieve Cruise-Control / Climate-Control / E-Achterklep / PDC V+A / 20'' LMV / ENZ.
- 2022

Lynk & Co 01 1.5 TREKHAAK 50 STUKS OP VOORRAAD ! VOL OPTIES ! 360 CAMERA ADAPTIVE CRUISE CONTROL PANORAMA SCHUIF/KANTELDAK APPLE CARPLAY/ANDROID RIJSTROOKSENSOREN ZEER MOOI !! NIEUW BINNEN
- 2022

Lynk & Co 01 1.5 MY22 - Waarom ik voor deze Lynk & Co 01 ging? Simpel!