Lynk & Co 01 (2021) #5

Lynk & Co 01 (2020)
Lynk & Co 01 (2020)Lynk & Co 01 (2020)Lynk & Co 01 (2020)Lynk & Co 01 (2020)Lynk & Co 01 (2020)Lynk & Co 01 (2020)Lynk & Co 01Lynk & Co 01Lynk & Co 01Lynk & Co 01 (2020)Lynk & Co 01 (2020)Lynk & Co 01 (2020)Lynk & Co 01 (2020)Lynk & Co 01 (2020)

Uitvoering01
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021

Vallen en opstaan

• 250 km

Het bestelproces had de nodige haken en ogen, vanuit het hoge noorden was twee keer een bezoek aan Amsterdam nodig, om communicatiestoornissen op te lossen, software problemen door te nemen, maar uiteindelijk vond een week geleden de levering plaats in Diemen. Ik kreeg een duidelijke uitleg van de meest noodzakelijke functies, en had tevoren op internet de diverse beschrijvingen gelezen en de 140 kilometer naar huis verliepen prima.

De auto roept al diverse reacties op bij passanten, wat een mooie kar, wat is het enz. Voldoende stof voor een gezellig gesprek met een positieve insteek.

Ik ga nu eerst een maand rijden en als het bevalt wellicht langer. Nog wat onzeker over de computergestuurde functies.

Jammer dat vooraf geen keuze voor all weather banden mogelijk was.

Ik laat van mij horen

Zomer 2022

Na ruim een half jaar rijden, zijn we nog steeds tevreden over de auto, mede omdat de contacten met de Lynk & Co organisatie niet nodig waren.
Ik rijd dankzij de in de zomer haalbare 65 km elektrisch, en daardoor 60% elektrisch en 40% op benzine. Ik laad meestal thuis op, gewoon met de huisstekker, duur: 6 uur.
De auto rijdt prima en valt nog steeds op in de noordelijke regio.
Ik geef toe dat ik van de diverse mogelijkheden op electronisch gebied weinig gebruik maak.
Prettig is de adaptieve cruisecontrol, ik gebruik de routeplanners, hen geen favoriete radiostations, gebruik geen internetapplicaties, we rijden simpel van A naar B voor een redelijke prijs in een goede auto

Overstap

Vandaag een tien maanden oude, nieuw model 01 gekocht met 8000 km op de teller.
Voordeel met name de 360 graden camera en een zwaardere lader vanaf palen.

Oorspronkelijk was mijn doel, bevalt het rijden met plug in hybride, een rijdende computer, en na twee jaar was de conclusie, oké een prima auto dus we gaan verder.

Op langere termijn is het abonnement systeem kostbaar, zeker als je in het buitengebied niet of nauwelijks de auto verhuurt. Koop van een zeer jonge occasion komt dan in beeld. Aanbod, 600 stuks, is er genoeg en de prijzen zijn vergeleken met de Kia Sportage e.d. uit 2022 en 2023 zeker concurrerend.

In Franeker vond ik ruime keuze, nu met trekhaak en fourseason banden, dus vandaag staan twee blauwe Lynk&Co 01 bij mij voor de deur.
Maandag 11 december wordt de abonnementsauto opgehaald en rijden we met veel vertrouwen met onze Lynk op eigen kosten verder

10,0

PRIVATE LEASE Lynk & Co 01