Lexus UX 250h AWD F Sport Line Premium (2020)
Uitvoering | UX 250h AWD F Sport Line Premium |
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
eerste maanden Japans
als trouwe rijder van Duitse auto's (meer dan 35 jaar) maakte ik in maart van dit jaar een verrassende overstap naar Lexus. Een merk dat vooral bekend staat als een premium Toyota en met een ongelooflijke betrouwbaarheid en kwaliteit de Duits heersende orde (BMW Audi Mercedes) moet bestrijden. Logica en zeker design (en naam in Nederland) moeten echt wel wat Europeser dan het nu is. Ik rij een hele fijne auto, met supertechniek, een mooie design (dit model zeker) en met AWD een heerlijke wegligging. Ik ben niet zo negatief over de mouse pad, maar op sommige vlakken is de logica ver te vinden. Vooral het entertainment en het gebruik van android-auto en het vaste menu botst soms wel wat. De auto is redelijk zuinig, maar niet wat de boekjes aangeven. De aandrijving en de techniek zijn wel subliem. Dus tot nu toe een heerlijke auto, al mis ik echt wel de logica die ik gewend ben/ was in de Duitse auto's van weleer. Maar de betrouwbaarheid van deze mooie Lexus is echt rustgevend tijdens het rijden.

Lexus UX 250h Comfort Line Automaat | Apple Carplay | Navi | Dodehoek Det. | Camera |
- 2022

Lexus UX 250h Comfort Line | Met o.a. elektrische achterklep, achteruitrijcamera, navigatie, stoelventilatie en verwarming!
- 2021

Lexus UX 250h F Sport Line | Facelift, Head up display, Blind Spot, 18 inch, Parkeersensoren, Stoel + Stuurverwarming, Groot scherm
- 2023