Lexus LS 430 (2001) #2
Uitvoering | LS 430 |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
In oktober 2007 bij van Dorst LS430 gekocht. € 24.000,00. Na inruil mondeo die nog op door mij overgenomen zaak stond nog 13.750,00 bijbetaald. Auto met 241.000 km. Iedereen verklaarde me voor gek. Maar 285pk 8 cil. met megakoppel loopt volgens mij probleemloos 700.000 km. Deze auto rijd ik privé voor woon werkverkeer Roermond- Helmond plusminus 600km per week. Dan nog zakelijke km. Totaal ongeveer 35.000 km p/j. Iedere fatsoenlijke leaseauto (A$/A6 e-klasse etc)kost mij (of mijn bedrijf) vele malen meer. En what a ride. Ben wel wat gewend maar dit is ongelooflijk.
Het is een presidentuitv. met alle opties waaronder luchtvering. Halve dag wennen maar daarna vallen alle andere autos tegen. Ik heb de auto vnl om zijn stilte gekocht en stil is ie. Maar rijcomfort, snelheid als het moet, zeer luxe omgeving, het kan niet op. Problemen hebben zich niet voorgedaan. Onder garantie zijn ophangrubbers vernieuwd vanwege licht geluid bij hobbels. Wel al 2 beurten gehad. Per 10.000/ 15.000 beurt. (2de wat eerder ivm op vakantie gaan). Tot nog toe zéér tevreden. Ik zal op later tijdstip verdere bevindingen toevoegen. Ik raad wel iedereen aan die er de mogelijkheid toe heeft ipv te leasen een oudere oberklasse te overwegen. Scheelt namelijk geld, geeft rust en ongekend rijplezier.
Rassie
geen noemenswaardige. Wel nog volledige garantie tot nov 2008.