Lexus IS 250 Comfort Line Pro (2012)
Uitvoering | IS 250 Comfort Line Pro |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
LEXUS IS 250
Na drie jaar met een Toyota Auris gestuurd te hebben we de Auris ingeruild voor een LEXUS IS250 automaat,
heerlijk wat een genot is het om met zo'n auto te rijden, je voelt de automaat geeneens overschakelen, het bekijks wat je ermee hebt, de rooie kring die ontstaat om je snelheidsmeter wanneer je harder rijdt dan 210km/h, ( deze kun jezelf op elk gewenste snelheid instellen ), een zeer onderschatte auto
bij lange afstanden kun je met gemak 1:15 rijden, bij korte afstanden en het koudere weer wat weer in aantocht is ,is 1:9 geen uitzondering of zelfs lager, maar goed dat weet je als je zo'n auto koopt , anders hadden we wel een Prius gekocht.
Het enigste nadeel van deze auto is , hij is niet ruim achterin, maar goed je zit ook niet elke dag met 4 volwassenen in de auto, en als ze er toch is achterin zitten dan trappen we het aspedaal weer naar beneden, en wat er dan gebeurt, hoor ik alleen maar stilte van de achterbank afkomen, wat een power, schakelt bij de 100km/h in de zes terug naar zijn twee wanneer gaspedaal wordt bedient, en bedenk zelf dan maar wat er gebeurd met je rugje in de rugleuning
Jammer dat we deze auto niet vaker zien op de weg, voor mij beter dan blijft hij ook wat exclusiever