Lexus IS 250 Business Line Pro (2012) #2

autoreview

Lexus IS 250 Business Line Pro (2012)

Signalement

UitvoeringIS 250 Business Line Pro
Versnellingen6, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2019
KM-stand bij aanschaf140.000 km
KM-stand laatst139.000 km
Lezerswaardering: 15%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Lexus 250 is 100% genieten van 6 cilinder en comfort

 • 139.000 km

Zeer betrouwbare auto.
Genieten van de 6 cilinder.
Auto gekocht in 2019 elke dag een feestje om mee te rijden. Een alleskunner of je sportief rijd, rustig toert of er een aanhanger aanhangt hij wil wel. Natuurlijk lust hij wat brandstof in stads verkeer 1:7. op de snelweg bij 120 1:15,8 . Kosten van onderhoud volgens Lexus schema zijn prijzig, laat deze nu uitvoeren bij vak garage.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens