Lexus GS 450h Executive (2006) #2
Uitvoering | GS 450h Executive |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Tijdelijk vervoer
Ik heb begin september 2014 besloten om mijn 335d 2014 niet meer te laten repareren en ben nu in afwachting van een nieuwe 335i.
Ondertussen rijd ik vooral in deze Lexus 450h die op mijn werk gebruikt wordt als vervangauto en om mee naar beurzen en klanten te gaan.
De Lexus is in 2006 nieuw aangeschaft door ons bedrijf als directieauto en heeft nu 175.000 km gereden. Auto is nog in zeer goede staat en rijdt nog erg goed.
Met de 300 benzine pk's en 50 elektrische pk's is de Lexus snel (0-100 in 5,6 sec met 1800 kg) en toch nog relatief zuinig (9 tot 10 liter op 100 km).
Wegligging is niet heel erg scherp, je voelt het zware accupakket dat achter de achterbank zit wel. De Lexus is wel heel erg comfortabel.
Alles werkt nog inclusief de stoelverwarming en koeling en de cruise-control met radar.
Knap hoe Lexus 10 jaar geleden al zo'n goede hybride heeft ontwikkeld.
Geen verkeerde auto tussen de 2 BMW's in!
Schoonmaken en weer naar Belgie
Nu de BMW binnen is, krijgt de Lexus nog een goede schoonmaakbeurt en een onderhoudsbeurt en gaat hij weer als reserve- en uitleen-auto dienen in Sint Truiden.
We doen de Lexus niet weg, blijft een indrukwekkende en betrouwbare auto.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee