Leapmotor T03 (2025)
Bouwjaar | 2025 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Eerste ervaring
Auto nu 3 maand inbezit. 3500km op de klok:
Auto bevalt erg goed. Je voelt aan alles dat je waar krijgt voor je geld, alles voelt volwassen aan. We laden tot 80% dan haal je 200km. Bij 100% moet 250 km realistisch zijn. In de winter zal het 200km zijn bij 100%. Prima auto, ook voor lange ritten.
Positief
- opgegeven range is realistisch haalbaar (250km)
- rijd volwassen en vlot
- app werkt goed en bied voldoende mogelijkheden
-mensen reageren positief op het uiterlijk en zijn benieuwd wat voor auto het is
- rijk uitgerust
- verrassend ruim van binnen met prachtig panorama dak
- auto voelt degelijk aan ( iets wat ik totaal niet had bij Dacia spring)
- glas cockpit werkt goed en snel
- prijs is zeer scherp. 18K nieuw. Veel EV voor je geld.
Overwegend negatief
- Adaptief CC rijd zeer onrustig, ik rij daar door op gewone CC.
- LKA lane keep assist. Totaal kansloos. Stuurt te pas en te onpas wanneer het niet nodig is. Ik zet deze dus uit.
- vermoeidheid detectie: kansloos, je wordt er knetter van. Camera Afgeplakt met tape.
- snelheid assistent. Kansloos, laat heel vaak verkeerde snelheid zien, of laat elke 2 seconden een andere snelheid zien.
- niet geheel koersvast (ook niet na uitlijnen) windgevoelig.
- accu loopt langzaam leeg (tot wel 7% per dag)als laden klaar is en je hem niet afkoppelt.
Voor je weg gaat zet ik dus het volgende uit, anders kun je er eigenlijks niet goed mee rijden
- afleidingsdetectie: uit
- snelheids ass: uit
- LKA: uit
- ACC naar CC
Ik twijfel op recht of de ACC werkt met radar of dat ze de camera hebben gebruikt icm AI. Het radar kapje onder de voor bumper is namelijk een dummy/fake.
Ik hoop dat er binnenkort een update komt zodat alles wat beter werkt.
PRIVATE LEASE Leapmotor T03
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Leapmotor T03 Design 37.3 kWh
- 2025

Leapmotor T03 EV 37,3 kWh 95pk Design I Adaptive Cruise Control I Panoramadak I Achteruitrijcamera
- 2024

Leapmotor T03 Smart 37.7 kWh 95pk | Navigatie | Achteruitrijcamera | Panoramadak | Adap. cruise control | 15'' LM velgen |
- 2024