Lancia Thesis 2.4 JTD 20v Emblema (2005)

Lancia Thesis
Lancia ThesisLancia ThesisLancia ThesisLancia ThesisLancia ThesisLancia ThesisLancia Thesis - interieurLancia Thesis - interieurLancia Thesis - interieur

UitvoeringThesis 2.4 JTD 20v Emblema
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Beter dan de vorige

Mijn tweede Thesis, heeft 165 pk i.p.v. 150, 20 kleppen i.p.v. 10
en een automaat i.p.v. een 6 bak.

Hoewel het verbruik wel wat hoger is (nu ± 1:16 op de grote weg), heeft dit exemplaar nauwelijk meer raadselachtige meldingen over vermeende gebreken. Iets waar het eerste exemplaar onder gebukt ging. Bij 85.000 km ging de turbo stuk, terwijl ook de injectoren zijn vervangen. Goed dat dit nog onder garantie gebeurde, want dit kon wel eens een dure reparatie zijn geweest.

Ik heb me toch weer laten verleiden om een derde Thesis aan te schaffen : een 2,4 emblema in een fraaie elegante uitvoering (aparte kleur, velgen en bekleding !), een heel mooie en exclusieve auto !

7,5