Lancia Thema 3.6 V6 Pentastar Executive (2012)

Lancia Thema
Lancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia ThemaLancia Thema

UitvoeringThema 3.6 V6 Pentastar Executive
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2021

Klasse auto op hoog niveau

Tot nu toe heb ik ervaren dat het een lust is om in deze auto te rijden

Draagarmen

Na eerst de remschijven en remcilinders voorzijde te hebben laten vervangen{garantie} moeten nu de draagarmen worden vervangen ook onder garantie.
Dit is geconstateerd doordat ik klachten bleef houden doordat de auto iets naar rechts trekt.
Mij werd eerst verteld dat dit kwam omdat er brede banden 235-55-18 onder zitten, uiteraard ging ik hier niet mee akkoord,
De auto is toen bij 3 garages geweest om hem uit te lijnen.
Uiteindelijk heeft de garage uit Heerhugowaard waar ik de auto heb gekocht deze auto aan inspectie onderworpen en hierbij is gebleken dat de draagarm{en} voorzijde moet worden vervangen, dit gaan ze 8 december doen zo is mij toegezegd.
Brandstofverbruik:
Ik rijd hoofzaak korte ritten en heb op dit moment een verbruik van 1 op 9.
Wanneer ik op de snelweg rijd op cruise control kom ik uit op 1 op 14, moet er wel bij zeggen dat ik een zeer rustige rijder ben.

Draagarmen

Draagarmen zijn vervangen, auto rijd wel strakker meer trek nog steeds iets naar rechts.
17 januari moet de auto weer terug om verder te zoeken wat het probleem toch kan wezen.

Iets naar rechts trekken

Misschien is er iemand die dit verschijnsel ook heeft meegemaakt en wil deze ervaring met mij delen?

9,5