Kia Sportage 1.6 T-GDi Plug-in Hybrid 4WD DynamicPlusLine (2022)

Uitvoering | Sportage 1.6 T-GDi Plug-in Hybrid 4WD DynamicPlusLine |
Bouwjaar | 2022 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Eindelijk rust en comfort
Mijn eerste Kia , ik heb deze auto sinds Mei en ben er erg tevreden over .
Heb (helaas) vele nieuwe auto,s mogen ontvangen het afgelopen jaar met de nodige ellende en storingen.
Nu na de periode van terug geleverde auto,s naar het merk Kia en ik ben zeer blij met de auto en alles daar omheen .
zuinig !! de stekker variant geeft mij vreugde , ik stekker hem bijna altijd thuis met stroom van de zonnepanelen.
Is de stroom op gaat hij op benzine en rijd ik gemiddeld 1 op 16 dus niet slecht .
nu 7500km verder 3x getankt , dus zeer blij met wat ik rijd betreft afstanden enz .
comfort auto is voor mij perfect .
foto van de auto komt eraan , ff poetsen nog .
kortom een aanrader .
nu het kouder is
Altijd nog zeer te vrede over deze fijne auto , MAAR nu het kouder is gaat hij minder snel op de accu rijden dan gehoopt en helaas dan ook meer benzine gebruiken of dit samen op de accu te verwerken .
Het opladen is nog in de nacht nu er weinig of niks terug geleverd is door de zonnepanelen .
verders is alles op en aan de auto klasse , de DAP radio is eigenlijk de enigste factor van storing aan de gres van NL .
Maar blijkbaar voor veel merken auto,s.
Wederom fijne bak .
ugrade
Auto is prima , uitvoering en gemak perfect .
Klacht ; laadkabel is veel te zwaar en geeft soms met laden problemen buitens huis .
NU meer dan een jaar oud gaat hij toch weg , rede is simpel .
Top auto als plug-in MAAR bij koud weer heeft de accu het zwaar en moet je blij zijn dat je 20 km op de accu kan rijden .
je start op benzine en kost je eerst een liter voor de accu warm is en je op stroom rijden kan .
Bij plug-in heb je dit probleem toch snel 3 tot 4 maanden per jaar .
DE rede voor mij toch op vol electrik te gaan rijden .
Luxe probleem ? ja & het probleem dat ik de auto heb gekocht om op de accu te rijden en niet dat in de koude maanden de accu & benzine tegelijk weg slurpen omdat de verwarming mee speelt .
DE airco heeft daar geen last van ,,,, .
Verder een zeer fijne auto