Kia Sorento 1.6 T-GDi Plug-in Hybrid 4WD ExecutiveLine (2021) #2

Kia Sorento
Kia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia SorentoKia Sorento

UitvoeringSorento 1.6 T-GDi Plug-in Hybrid 4WD ExecutiveLine
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021

Jammer

Mijn ervaring van de Kia Sorrento PHEV
1. Volgens de brochure toen ik de bestelde was de benzine tank 67 liter in de praktijk past er echter maar 40 liter.
2. De achterklep gaat niet zo ver open. Je moet ver bukken om er onder de komen.
3. Het scherm werkt soms (blijft zwart)
4. Het bereik voor elektrisch rijden is minder dan opgegeven. De 50 km heb ik nooit gehaald.
5. De lane assistent is niet permanent uit te schakelen. Elke dag gaat hijs weer aan.
6. Je kunt niet wegrijden zonder een gordel aan te hebben
7. Je kunt de ramen niet met de afstandsbediening openen
8. Auto hold blijft niet aan. Je moet elke keer na het starten het knopje indrukken
9. Na het starten werkt de versnellingsbak pas na twee seconden
10. Afhankelijk of je al niet een tunnel inrijd of de benzine motor aan of uit staat in veranderd de temperatuur binnen. Jammer dat de temperatuur binnen niet constant blijft
11. Jammer dat je de auto niet aan de stekker kunt koelen of verwarmen voor je vertrekt.
12. Jammer dat je armsteun midden niet in hoogte kan verstellen.
13. De koplampen zijn slecht af te stellen. Fijne afstellen niet mogelijk, te grote stappen.
14. Een keer in het uur valt het vermogen bijna helemaal weg als ik het gaspedaal intrap. Na twee seconden weet de auto wel weer de benzine motor te starten en de juiste versnelling te kiezen.
Het is mijn eerste Kia, maar het valt me na 14.000 km op de teller nog elke dag tegen. Ik heb altijd Audi gereden en dat beviel uitstekend.

4,0
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Kia Sorento