Kia Picanto 1.2 CVVT Exterior Pack (2011)
Uitvoering | Picanto 1.2 CVVT Exterior Pack |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
De knoop doorgehakt
We waren in het bezit van een Hyundai Excel uit 1995 en ons bekroop het gevoel dat hij deze keer weleens niet door de keuring zou kunnen komen. De Hyundai werd ingezet als 2e wagen voor ... juist mijn vrouw. Ik zelf bleef rijden in een Seat Altea XL die eveneens bij ons op de oprit staat. Wel een vreemd gevoel om afscheid te moeten nemen van de Hyundai. Het karretje had jarenlang trouwe dienst bewezen en dreigde het nu niet meer te halen. Altijd starten, zelfs bij zware winterse periodes, de Seat deed het slechter. Na 14 dagen rondneuzen en dealers bestoken met de vraag om een proefrit is onze "vote" gegaan naar de nieuwe Kia Picanto. In vergelijking met zijn voorganger dag en nacht verschil. Gisteravond van de dealer (van der Molen, Groningen) opgehaald. Nu 70 km met het wagentje afgelegd en dat naar volle tevredenheid. Ik zal proberen om een log bij te houden van de prestaties van dit karretje.