Kia Picanto 1.2 CVVT Exterior Pack (2011)
| Uitvoering | Picanto 1.2 CVVT Exterior Pack |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2011 |
| Jaar van aanschaf | 2011 |
| KM-stand bij aanschaf | 8.100 km |
| KM-stand laatst | 8.100 km |
johan
Mijn vorige auto was een Susuki SX4, uit 2008, deze auto was hard geveerd, en verbruikte veel, het was wel een 1600 motor maar 1:13 was gemiddeld , verder een fijne auto ,ik wiilde graag belastingvrij gaan rijden , en het liefste een nieuw model , toen kwam ik bij de Kia terecht, ik had er een zien rijden , en was er meteen verliefd op , eerst dacht ik aan een Hyunday I10, maar vond de Kia een mooier uiterlijk hebben en binnenin er beter uitzien, toen ben ik met de hyunday gaan rijden ,maar vond de Kia volwassener rijden ,en uiterlijk is ook mooier dan de hyunday hij is ook stiller en voelt als een grotere auto , dus naar de Kia dealer gegaan en kreeg een goede inruil voor de andere auto, ik heb toen een extrior pakket genomen , met led verlichting overdag en inklapbare spiegels en nog verdere nuttige dingen,zoals ledknipper lichten, en handgrepen in de kleur van de auto, de auto rijdt heerlijk , ligt goed op de weg, heb wel een waxoil op laten brengen , dit is wel belangrijk heb ik nu al gemerkt, de auto is gemakkelijk te wassen en het vuil zit er niet zo vast op , en de auto glimt erg mooi,
het verbruik is ongeveer 1:16 in de stad en 1:19 tijdens lange ritten, dit heb ik al meerdere malen opgenomen, dus dit valt me niet tegen,de fabrieksopgave haalt men nooit, verder een erg tevreden Kia rijder.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Kia Picanto

Je auto verkopen aan grote online inkoopsite? Snelle reactie en redelijke prijzen

Kia Picanto 1.0 CVVT – 2012 – 288.995 km - Klokje Rond

Voor €5.000 zo'n stoere Kia Picanto of toch een andere kleine occasion?

Occasion koopadvies: Kia Picanto 2011 – 2017