Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine (2018) #7

Versnellingen | 6, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Afscheid Niro II
Na enkele jaren en 70.000 km ervaring met de Niro Executive, werd er bij de nieuwe werkgever gezocht naar een geschikte voorloopauto. “Doe maar een Niro”. Dat werd een Niro Dynamic plus. Minder luxe maar dat wende eigenlijk weer snel. Geen leder, geen keyless, geen elektronische rijhulpen, geen DAB en geen led. Dat zijn wel de belangrijkste verschillen. Verder rijdt een Niro als een Niro. Hij blinkt nergens in uit maar scoort op alle gebieden best goed. Bijzonder is dat deze Niro met accelereren absoluut krachtiger aanvoelt dan de vorige. Beiden HEV. Wat ons bij deze opvalt is het zware geluid vanuit de achterzijde op de snelweg. Pas toen we er op gingen letten bleek dat best storend. Na bijna 100.000 probleemloze kilometers mag ik de Niro betrouwbaar noemen. En hij is ons ook echt goed bevallen. Fijne rij-eigenschappen, goede automaat en een fijn formaat. Echt een allemansvriend. Op 1 augustus komt de nieuwe leaseauto. We hadden graag de nieuwe Niro in ontvangst genomen maar omwille van de levertijd hebben we toch een andere keuze gemaakt. Als we ipv een leaseauto nu voor de keuze van een privé auto zouden staan dan was het zeer waarschijnlijk de nieuwe Niro of de Corolla Cross geworden.
PRIVATE LEASE Kia Niro

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine Trekhaak Navigatie Achteruitrijcamera Carplay Android Half Leder Clima Cruise Control
- 2019

Kia Niro 1.6i Hybrid Design Edition 1e Eigenaar | Dealer onderhouden | Schuif-kanteldak | Trekhaak | Bovag garantie | NAP
- 2018

Kia Niro 1.6 GDI HYBRID DESIGN EDITION NAVI/STOELVERW./LED/LMV/NL-AUTO