Jaguar XJS 4.0 Convertible (1996)

autoreview

Jaguar XJS 4.0 Convertible (1996)

Signalement

UitvoeringXJS 4.0 Convertible
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar1996
Jaar van aanschaf2008
KM-stand bij aanschaf107.500 km
KM-stand laatst121.800 km
Lezerswaardering: 44%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

 • 121.800 km

Na jaren de wens te hebben gehad ooit een oldtimer aan te schaffen, en vooropgesteld dat dit een cabrio moest zijn zonder problemen, dus kant en klaar, kopen en rijden is dit na enkele jaren dan toch gelukt.
Dat rijden daar ging het uiteindelijk om, heerlijk met open kap in de zon zowel zomer als winter, en natuurlijk op vakatie in de alpenlanden.
Daar ik absoluut geen verstand heb van autotechniek, en daar dan ook niets van kan vertellen hoop ik, dat ik dit goed kan maken met de foto's die gemaakt zijn door een vakfotograaf uit Wapenveld.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens