Hyundai Santa Fe 1.6 T-GDI PHEV 4WD Black Line (2025)

Hyundai Santa Fe 1.6 T-GDI PHEV 4WD Black Line (2025)

UitvoeringSanta Fe 1.6 T-GDI PHEV 4WD Black Line
Bouwjaar2025
Jaar van aanschaf2025

Hyundai Santa Fe 2025 Black Line PHEV

In maart 2025 nam ik mijn Hyundai Santa Fe 2025 Black Line PHEV in ontvangst, en nu staat er 23.000 kilometer op de teller. Ik heb door de jaren heen met veel verschillende auto's lange reizen gemaakt, maar ik kan met zekerheid zeggen dat dit de fijnste auto is die ik tot nu toe heb gereden.

De enorme binnenruimte en de gigantische bagageruimte hebben ons tijdens twee lange vakanties positief verrast. De auto blinkt niet alleen uit in rijcomfort, maar is ook een echte 'eye-catcher'. Onderweg krijg ik regelmatig complimenten over de kleur en de stoere, 'cool' uitstraling van de wagen.

Ook op het gebied van prestaties en efficiëntie overtreft hij mijn verwachtingen. In Nederland rijd ik grotendeels elektrisch, waardoor tanken bijna niet meer nodig is. Tijdens lange ritten in de HEV-modus ligt het verbruik rond de 6 à 7 liter per 100 km. Voor een auto van dit gewicht is dat een uitstekend gemiddelde.
Ondanks de 1.6 motor is de trekkracht en het vermogen op de snelweg meer dan voldoende.

Tot nu toe heeft de auto, afgezien van de reguliere onderhoudsbeurten, de garage nog niet van binnen gezien.

Ik geef deze auto een 9! Dat ene puntje aftrek is puur omdat ik het ontwerp van de achterkant persoonlijk iets minder mooi vind 🤫

9,5