Hyundai Kona Electric 64kWh Premium (2019) #5

| Bouwjaar | 2019 |
| Jaar van aanschaf | 2021 |
| KM-stand bij aanschaf | 70.000 km |
| KM-stand laatst | 70.000 km |
Een heerlijke betrouwbare auto!
Vanaf de testrit nadat we zelf in een Nissan Leaf reden ware we verkocht en verknocht. Wat een fijne auto om in te rijden. Heel betrouwbaar als je moet accelereren. In de zomer een verbazingwekkende 530 km op de geladen teller. Op richting Duitsland en probleemloos op de plaats van bestemming gekomen. De rijkwaliteit is prettig en rijden met plezier op de snelweg en ons woon- en werkverkeer. Door onze zonnepanelen laden we voor de deur op en het rijden langs de benzinepompen is een welkome aanvulling. De service heb ik nog niet laten uitvoeren omdat de hoofdmonteur van de Hoofddorpse garage ons adviseerde dat dit nog niet hoefde. Dus dit geeft ook een extra vertrouwd gevoel. We hopen nog jarenlang plezier te mogen beleven met en in deze fantastische Hyundai KONA!
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Hyundai Kona GDI HEV Fashion 140pk Krell | Head-Up | Camera | Adapt. Cruise | Parkeersens. achter
- 2020

Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Fashion Navi/Cam/Carplay/Pdc/Trekh. "RIJKLAAR"
- 2021

Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Fashion|HUD|16"|Krell|Navi|Camera|Trekhaak|Rijklaar