Hyundai Kona 65.4 kWh N Line (2025)
Uitvoering | Kona 65.4 kWh N Line |
Bouwjaar | 2025 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Genieten
Dit jaar onze eerste EV aangeschaft, het aanbod EV's rond de 35-40 K is momenteel enorm, dus het was niet makkelijk om een keus te maken. Maar bij het instappen in de Kona N line Business uitvoering (model Y26 met de nieuwste 64,8 kWh accu) waren we meteen verkocht. Geen giga groot 40" scherm maar een fraai dubbel 12" design variant én, voor mij dé doorslag: een rij fraaie stilistische FYSIEKE knoppen, heerlijk want om voor elk wissewasje door het scherm scrollen lijkt mij niet de simpelste, lees: veiligste optie. Qua rijden komen we uit een veel lager segment, dus voor ons is álles enorm genieten, het sturen, het iPedal systeem, adaptive cruise control, de stilte en snelheid, we genieten van élke seconde rijden. De waarschuwingssignalen zijn irritant want die zijn er veelvuldig, maar zijn door een simpele voorkeur toets meteen uit te zetten. Het verbruik is bij ons ca. 16 kWh bij een normaal gebruik. Dus de actieradius is enorm meegevallen. Ook het verbruik van electronica (airco etc.) is bizar weinig en wordt mijns inziens vaak enorm overdreven. Kortom een auto om enorm lang van te gaan genieten.
PRIVATE LEASE Hyundai Kona
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Comfort Smart Full Hybride Automaat met Navigatie, Camera en Stoelverwarming voor Uit voorraad leverbaar!

- 2025

Hyundai Kona 1.6 GDI HEV N Line Full Hybride Automaat met Navigatie, Adaptive Cruise Control en Sport uitvoering Uit voorraad leverbaar!