Hyundai Kona 65.4 kWh Comfort Smart (2024) #2

Uitvoering | Kona 65.4 kWh Comfort Smart |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Betrouwbare auto
De auto geeft geen premium gevoel als je achter het stuur zit, daarom kijk ik nu alweer uit naar een andere auto maar dat zegt meer over mij dan over de Kona. De Kona zit ook niet in de prijsklasse van premium auto,s maar heeft op sommige vlakken zelfs meer te bieden want adaptieve cruisecontrol is bij deze versie standaard terwijl je bij veel premium merken daar fors voor moet betalen of het zit er niet in. Deze Kona is rijk uitgerust met opties en alleen de vermoeidheidsassistent is zeer irritant als je veel op 60km wegen rijdt. Daar houdt de kritiek ook wel op want hij is stil, stuurt heerlijk en tot op heden geen problemen gehad. Met een gemiddeld verbruik over de gehele periode van 14.2 kWh (info boordcomputer) bijzonder zuinig. Bij 100% laden is de actieradius rond de 550 km ( september) en daadwerkelijk kan ik er dan 500 km mee rijden. Ik rijd dan max 100 km per uur en plak niet achter vrachtwagens. Kortom als ik de Kona op waarde beoordeel een betrouwbare goede auto.