Hyundai i40 Wagon 1.6 GDI Blue Business Edition (2012)

autoreview

Hyundai i40
Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40Hyundai i40 sedanHyundai i40 sedan

Signalement

Uitvoeringi40 Wagon 1.6 GDI Blue Business Edition
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2014
KM-stand bij aanschaf25.693 km
KM-stand laatst143.000 km
Lezerswaardering: 64%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Na 4,5 jaar trouwe dienst

 • 143.000 km

Na 4,5 jaar met heel veel plezier heel veel kilometers gemaakt. Prima gezinsauto met een zeer hoog rijcomfort.
Met wat pijn in het hart hebben wij afscheid genomen van onze i40 om hem in te ruilen voor een andere Hyundai. Omdat de kinderen niet meer met ons op vakantie gaan hebben wij besloten om iets kleiner te gaan rijden. Onze i40 bolide hebben wij voor een ioniq plugin premium ingeruild en hopen door de combinatie van electrisch en benzine een grote bijdrage te leveren aan millieu en daarnaast ook de kilometerkosten te reduceren.
De i40 heeft ons in de afgelopen jaren op veel plekken in het zuiden van Italie gebracht en ons nooit teleurgesteld.
Ook na ritten van meer dan 1500 km per dag stapten wij met een uitgerust gevoel uit en konden alles meenemen wat wij wilden. De auto had veel bergruimte en diverse opberplekken (die ik nu wel mis in de ioniq) waar allerlei spulletjes veilig en geordend opgeborgen konden worden.

Al met al met heel veel plezier gebruik van gemaakt.....

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens