Hyundai i40 Wagon 1.6 GDI Blue Business Edition (2012)
Uitvoering | i40 Wagon 1.6 GDI Blue Business Edition |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Na 4,5 jaar trouwe dienst
Na 4,5 jaar met heel veel plezier heel veel kilometers gemaakt. Prima gezinsauto met een zeer hoog rijcomfort.
Met wat pijn in het hart hebben wij afscheid genomen van onze i40 om hem in te ruilen voor een andere Hyundai. Omdat de kinderen niet meer met ons op vakantie gaan hebben wij besloten om iets kleiner te gaan rijden. Onze i40 bolide hebben wij voor een ioniq plugin premium ingeruild en hopen door de combinatie van electrisch en benzine een grote bijdrage te leveren aan millieu en daarnaast ook de kilometerkosten te reduceren.
De i40 heeft ons in de afgelopen jaren op veel plekken in het zuiden van Italie gebracht en ons nooit teleurgesteld.
Ook na ritten van meer dan 1500 km per dag stapten wij met een uitgerust gevoel uit en konden alles meenemen wat wij wilden. De auto had veel bergruimte en diverse opberplekken (die ik nu wel mis in de ioniq) waar allerlei spulletjes veilig en geordend opgeborgen konden worden.
Al met al met heel veel plezier gebruik van gemaakt.....