Hyundai i40 CW 1.7 CRDi Blue Business Edition (2012)

Hyundai i40 CW 1.7 CRDi Blue Business Edition (2012)

Uitvoeringi40 CW 1.7 CRDi Blue Business Edition
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2012

Veel voor relatief weinig

Begin dit jaar beslissing genomen om voor een station te gaan kijken.
Nadat ik o.a. de Opel Insignia, VW Passat, Peugeot 508SW en de Skoda SuperB had bekeken ging ik tegen mijn gevoel in ook eens bij Hyundai kijken, want wat kon ik nou eigenlijk verwachten van een Koreaans merk .......

Bij het zien van de auto werd ik meteen al enthousiast en na het maken van een proefrit bleef dit enthousiasme in tact.

Inmiddels 2 maanden en ruim 11000 km verder moet ik zeggen dat ik nog steeds erg enthousiast ben.

De auto rijd soepel is compleet uitgerust en is comfortabel.

Hoewel een hoop mensen nog steeds met hun wenkbrauwen fronsen bij het horen van de naam Hyundai draaien ze snel bij zodra ze de auto zien.

Het verbruik blijft echter (ver) achter bij de opgegeven 1 op 22, zelfs als ik me aan het in het dashboard aangegeven schakel patroon houd kom ik niet onder de 1 op 16 uit.

Ik ben een zakelijke rijder en met name de bijtelling is zeer aangenaam te noemen (zeker ten opzichte van mijn vorige auto)

Al met al een prima auto waarbij je veel krijgt voor relatief weinig geld !!!

7,5