Hyundai i30 1.6 GDI i-Motion Comfort (2016)

autoreview

Hyundai i30 1.6 GDI i-Motion Comfort (2016)

Signalement

Uitvoeringi30 1.6 GDI i-Motion Comfort
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2016
KM-stand bij aanschaf8 km
KM-stand laatst7 km
Lezerswaardering: 50%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Hyundai I 30

 • 7 km

We hebben nu bijna 23500 km gereden met de Hyundai I 30. Het enigste probleem dat de navigatie vanaf nieuw niet goed was. Na de tweede update heeft de dealer het navigatiesysteem vervangen. Buiten dit om geen problemen gehad. De auto doet alles zeer goed . Het comfort is vrij goed al hadden de stoelen voor lange ritten wel iets meer ondersteuning van de onderrug kunnen geven. Dit was bij onze vorige instelbaar. Het benzineverbruik om de snelweg is zeer gunstig en rond 1 op 17 is mogelijk. Het stadsverbruik is net over de 1 op 10 dus een stuk minder . De auto is vrij ruim voor zowel de voor als achter passagiers. De kofferruimte is ook vrij groot. Door de zesde versnelling maakt de motor veel minder toeren dus ook weinig motorgeluid op de snelweg. Buiten normaal onderhoud hebben we nog niks hoeven te vervangen. De auto doet alles gewoon goed. Onze vouwwagen trekt hij zonder problemen maar met de caravan adviseer ik zeker zwaardere veren achter. Jammer dat de auto zelfs geen thuiskomer had maar ik heb deze tweedehands gekocht. De ruimte is er voor in de auto.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Hyundai i30

Gerelateerde forumtopics