Hyundai i10 1.0i Comfort Smart (2023)

Hyundai i10 1.0i Comfort Smart (2023)

Uitvoeringi10 1.0i Comfort Smart
Bouwjaar2023
Jaar van aanschaf2024

terug naar kleinere auto

vorig jaar mijn Hyundai i20 uit 2018 ingeruild voor een i10.
Mijn ervaring is dat deze wat rijervaring betreft redelijk gelijk is aan de i20.
Wel merk je het verschil in vermogen, met name als je wil invoegen op de snelwegen, in de stad op buitenwegen valt dat wel mee.
Wat ook wennen was is de rijstrookdetectie.
Na deze in eerste instantie regelmatig te hebben uitgeschakeld, ben ik er inmiddels aan gewend, en stoor me er niet meer aan als ik plotseling de bijsturing voel in het stuur, dat was in het begin soms schrikken.
wat gebruiksgemak betreft is het meest opvallend de kleine kofferbak en het ontbreken van koordjes aan de hoedenplank waardoor je die steeds zelf moet op en terugklappen.
Stoelen zitten goed, ook op wat langere ritten geen probleem.
Wat verbruik betreft ook geen klagen, heb een gemiddeld verbruik van een dikke 1:21.

9,5

PRIVATE LEASE Hyundai i10