Hyundai Excel 1.3i GS (1998)
Uitvoering | Excel 1.3i GS |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Aankoop
Na een grote zoektocht van verschillende 3 deurs auto's, (zoals: Seat Ibiza, VW Golf, Renault 19, Opel Astra, Opel Corsa, van het zelfde budget)
Kwam ik uiteindelijk toch op een Hyundai excel, omdat het een betrouwbare en goede auto zou zijn.
Gevonden via Marktplaats, na Heel veel zoeken en veel auto's gezien te hebben, en gekocht in Oktober 2008.
De rit naar huis was 150 kilometer snelweg, en heb ik natuurlijk van alles uitgeprobeerd, ik kwam naderhand niet verstijfd uit, en had geen rug klachten (die ik in audi a4, vw golf al snel merk).
Voor een 1300 motortje trekt ie goed op, en kan je lekker met het verkeer meerijden
Optie's van mijn Hyundai Excel 1.3 GS 1998:
- Airco (werkt goed en snel)
- Stuurbekrachtiging (zeer handig)
- Mistlampen (voor achter)
Auto rijd goed, en verbruikt snelweg/stad 1 op 15.
Vorige eigenaar een splinternieuwe Dynamo opgezet (€238,-)
Ik heb mijn parrot carkit er in verwerkt, was makkelijk aan te sluiten, de bevestigingen van de kappen kan je makkelijk bij.
Update:
November 2008:
Bij koude motor trekt haperend op, en moelijk voor uit te krijgen, nar garage geweest, motor was goed, bougie kabels moesten vervangen worden € 47,-.
Probleem verholpen !