Hyundai Elantra 2.0i DynamicVersion (2004)

autoreview

Hyundai Elantra 2.0i DynamicVersion (2004)
Hyundai Elantra 2.0i DynamicVersion (2004)Hyundai Elantra 2.0i DynamicVersion (2004)Hyundai Elantra 2.0i DynamicVersion (2004)Hyundai Elantra 2.0i DynamicVersion (2004)Hyundai Elantra 2.0i DynamicVersion (2004)Hyundai Elantra 2.0i DynamicVersion (2004)Hyundai Elantra 2.0i DynamicVersion (2004)Hyundai Elantra 2.0i DynamicVersion (2004)Hyundai Elantra 2.0i DynamicVersion (2004)

Signalement

UitvoeringElantra 2.0i DynamicVersion
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2009
KM-stand bij aanschaf94.000 km
KM-stand laatst94.512 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Vocht in de koplampen

 • 94.512 km

De auto lijkt zo op het eerste gezicht zijn werk goed te doen. Prettige wegligging en soepel sturend. Ruimte voldoende,ook achterin en een royale kofferruimte. De 2.0 Gls trekt lekker vlot op waarbij de moter zich goed laat horen. Eenmaal op snelheid met cruise control wordt het een prettige stille sedan.
Het eerst minpuntje is de opeenhoping van condens achter de kunststof beglazing van de koplempen. Heeft iemand hier ervaring mee en een mogelijke oplossing?
Het tweede minpuntje is dat er een tik in het stuur voelbaar is en hoorbaar is bij stilstand tijdens het iets naar rechts sturen alsof het stuurhuis ergens aanloopt.
Graag uw reactie terug.

Vriendelijke groeten,

Een 'nieuwe' enthousiaste Elantra rijder.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens