Hyundai Accent 1.3i ActiveVersion (2005)

autoreview

Hyundai Accent
Hyundai AccentHyundai AccentHyundai AccentHyundai AccentHyundai AccentHyundai AccentHyundai AccentHyundai AccentHyundai Accent - interieurHyundai Accent - interieur

Signalement

UitvoeringAccent 1.3i ActiveVersion
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2007
KM-stand bij aanschaf22.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

2,5 maand geleden de Hyundai accent van okt. 2005 aangeschaft. Deze gevonden via AutoWeek. We waren direct weg van deze auto en de deal was dan ook al in 10 minuten gesloten. Voorwaarde was wel dat er een trekhaak en Lpg-G3 ingebouwd werd.
In de 2,5 maand dat we hem nu hebben zijn er imiddels 5000 km mee gereden naar volle tevredenheid. Ook de gasinstallatie houd zich prima.
Daar wij het afgelopen jaar bijna 40000 km hebben gereden was een beetje luxe aan boord wel prettig. Nou ik kan zeggen dat de Accent daar volledig aan voldoet.
Airco, electrische ramen voor en achter, veel opbergvakken, enz.
Ook wat betreft zuinigheid voldoet deze auto volledig. Wat te demken van 1:12 op LPG!!!! En de prestaties zijn gelijk aan een auto op benzine.
We genieten iedere keer dat we in deze auto rijden.

Update 02-04-2008
In de periode van oktober tot april slechts 1 koplampje stuk gehad. Verder geen onkosten.

Onlangs heeft de auto zijn eerste grote beurt gehad( 36.000 km)
Zoals al te raden viel geen bijzondere onkosten gehad.
Auto draait weer als een zonnetje. Op naar de volgende 15.000 km

PROBLEMEN

Tot op heden nog geen kosten op deze auto gehad.

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens