Honda Jazz 1.4 Style Mode (2010)
Uitvoering | Jazz 1.4 Style Mode |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Wie heeft er ervaring met de i-shift vd honda jazz (nieuw model). Ik heb deze auto nu 2 maanden. De i-shift schakelt met een koude motor vrij laat van zijn1 naar de 2. Kan soms wel 200 meter duren. Daarentegen schakelt hij soms van zijn 3 in een keer door naar de 6 (of van zijn 2 in een keer naar de 5). De auto wordt dan erg traag. Dit is soms hinderlijk met invoegen. Ik ben hiermee naar de garage geweest waar de software opnieuw is geinstalleerd. Met een koude motor wil het nu wel eens gebeuren dat de i-shift spontaan in manuel springt. Waardoor ik dan met de hand moet schakelen. En dan lukt het dan soms ook niet om van de 1 naar de 2 te schakelen. Ik heb nu weer een afspraak gemaakt. met de garage. Ook vind ik dat de honda jazz te schokkerig remt. Met andere auto's (mercedes en opel) heb ik deze ervaring nog nooit gehad. Is er iemand die deze klachten van de honda herkent
Henk