Honda Jazz 1.4 Style Mode (2010)

autoreview

Honda Jazz
Honda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda JazzHonda Jazz

Signalement

UitvoeringJazz 1.4 Style Mode
Versnellingen6, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010
KM-stand laatst2.500 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

 • 2.500 km

Wie heeft er ervaring met de i-shift vd honda jazz (nieuw model). Ik heb deze auto nu 2 maanden. De i-shift schakelt met een koude motor vrij laat van zijn1 naar de 2. Kan soms wel 200 meter duren. Daarentegen schakelt hij soms van zijn 3 in een keer door naar de 6 (of van zijn 2 in een keer naar de 5). De auto wordt dan erg traag. Dit is soms hinderlijk met invoegen. Ik ben hiermee naar de garage geweest waar de software opnieuw is geinstalleerd. Met een koude motor wil het nu wel eens gebeuren dat de i-shift spontaan in manuel springt. Waardoor ik dan met de hand moet schakelen. En dan lukt het dan soms ook niet om van de 1 naar de 2 te schakelen. Ik heb nu weer een afspraak gemaakt. met de garage. Ook vind ik dat de honda jazz te schokkerig remt. Met andere auto's (mercedes en opel) heb ik deze ervaring nog nooit gehad. Is er iemand die deze klachten van de honda herkent
Henk

2,5
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (8)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens