Honda Jazz 1.5 Hybrid Advance Sport (2023) #3
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 8.400 km |
| KM-stand laatst | 20.000 km |
eerste indruk
Dit is de auto van mijn vrouw. Deze auto vervangt de Opel Adam.
Waarom een Honda Jazz?
1. Om verschillende redenen wilde mijn vrouw een praktische 5-deurs auto. Waar je met 4 volwassen mensen in kan zitten.
2. Stoel en stuurwielverwarming. Dit wordt door haar bijzonder gewaardeerd.
3. Een automatische versnellingsbak vindt ze dit wel bijzonder comfortabel rijden.
4. De auto is een hybride, mijn vrouw rijdt normaal dus het brandstofverbruik is gunstig. Met gemak: 1 op 20.
5. Qua vormgeving is de Jazz vrij rustig. Persoonlijk.
Mekkerlijst:
Het geheugen van de verkoper:
De verkoper bij de garage was een jong mannetje. Op zich is dat wel vertederend. Lastig is wel dat het knulletje zéér duidelijk gemaakte mondelinge afspraken vergeet:
1. De auto was niet afgetankt.
2. De auto had zo’n kofferbak beschermbodem welke we niet willen. Deze heb ik er zelf maar uitgehaald.
3. Een rubberen flapje van de USB poort miste, dit zou hij uitzoeken.
Als deze eenvoudige zaken al worden “vergeten”, dan ga ik denken wat er nog meer vergeten is. Voor de volgende keer neem ik mij voor: ALLE afspraken schriftelijk vastleggen.
Ergonomie: De auto heeft een touchscreen voor de navigatie, vlak er onder zit de knop van de noodknipperlichten. Het is al geregeld voorgekomen dat ik deze knop onbedoeld heb bediend. Een touchscherm in een auto is zo-wie-zo ergonomisch onhandig.
Sensory overload: De auto barst van de waarschuwings-biepjes. Wie dat heeft verzonnen...
Verder rijdt de auto prima!
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Honda Jazz 1.5 Full Hybrid Automaat Advance Crosstar | Nieuwe auto | NL auto | Adaptieve cruise | Climate control | Apple Carplay / Android auto | PDC | Camera
- 2026

Honda Jazz 1.5i e:HEV ADVANCE CROSSTAR - NIEUW - 122 PK FULL HYBRID - AUTOMAAT