Honda HR-V 1.5 Executive (2015) #3
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 63.490 km |
| KM-stand laatst | 77.400 km |
Slimme zuinige, prima rijdende Honda HR-V
Ik heb al eerder een review geschreven maar daarbij aansluiten lukt me niet...
We zijn een half jaar verder en de auto heeft zijn jaarbeurt gehad, geen bijzonderheden en 535,00 Euro afgetikt bij Honda dealer Van Nieuwkerk in Hilversum. Daarvoor heb ik de auto laten tunen bij Vtune in Huizen. Het vermogen is van 131pk naar 148pk gestegen. De motor loopt mooier, de CVT is beter bij de les, minder geloei en hij lijkt zuiniger. Het is een z.g. Pig-tale tuning, wat het ook moge betekenen... Verder de winterwielen tijdig gewisseld en zowaar het begon lekker te sneeuwen. Je rijdt in ieder geval met meer vertrouwen en grip in de ronde.
En ook voor de pekelperiode de auto laten de auto laten lakverzegelen bij GlanzMeester in Almere-Buiten. Je bent je auto twee dagen kwijt, maar hij komt wonderschoon terug!!
Kortom ik rijdt nog steeds zeer tevreden in de HR-V, Advance met een perfecte kalme wegligging, voorzien van allerlei slimmigheden, gewoon genieten!