Honda CR-Z 1.5 GT (2010)

autoreview

Honda CR-Z 1.5 GT (2010)

Signalement

UitvoeringCR-Z 1.5 GT
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2015
KM-stand bij aanschaf87.500 km
KM-stand laatst87.500 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Wat een plezier met de CR-Z😄

 • 87.500 km

Half 2015 heb ik mijn witte CR-Z opgehaald bij Honda Welman. Inmiddels heb ik er een ruim jaar met 17.500 km opzitten. Deze CR-Z is rondom met nieuwe Michelins Cross-Climates afgeleverd omdat er na het importeren nog winterbanden onderzaten. Ik kan niet anders zeggen wat een fijne banden zij dit!
Na een maand heb ik het luchtfilter door een K&N verwisseld. Met een autostop voor een verkeerslicht slaat de motor nu veel vlotter aan, zonder dat het geluid merkbaar is toegenomen. Elke morgen is het een plezier om in te stappen en bochten zijn fantastisch te doen.
Het verbruik schommelt tussen 1:18 en 1:19,5. Behalve bij onze rit naar Berlijn december 2015. Gewoon 3 uur 180+ gereden zonder enig probleem want na 2 uur gewisseld met mijn schat. Grappig was dat we in Berlijn een briefje op de auto vonden of we ze wilden verkopen daar! Een andere uitzondering was een retourrit over de A2 waar ik eens keek wat er ook kan. Nou dat viel niet tegen 1:21,7 is mijn record tot nu toe. Ook een vakantie in de Eifel met mooie bochtige wegen waarbij bergop de electromotor het een waar feest maakt. Omdat je bij afremmen voor de bocht de accu weer bijlaadt kwamen we nooit power te kort!! Onderhoudskosten tot nu toe €155 voor een beurt bij 97.500 bij de dealer en €15 voor het repareren van een band waar een schroef in is gekomen. De bagageruimte van deze 2 zitter met lage instap is voor ons groot genoeg ook bij vakanties. Waarbij de 7" Honda navigatie het geweldig doet. Is er dan iets te klagen? Een sporadische keer wil de eerste versnelling niet lekker ingelegd worden.

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens