Honda CR-V 2.0 i-VTEC Elegance (2007)

Honda CR-V
Honda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-V

UitvoeringCR-V 2.0 i-VTEC Elegance
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2013

keuze en aankoop

Na lang zoeken en vergelijken en diverse proefritten, besloten om een Honda CR V aan te schaffen.

Via internet een mooie complete gevonden bij "De witte lantaarn"te Utrecht.

De uitvoering en de prijs stond ons wel aan.Bouwjaar 2007.
Echter bleek het een internetprijs te zijn en wij moesten dus wel even 1000 euro meer voor deze auto neerleggen.

Daar de auto er netjes uitzag en compleet met panorama dak, originele radio/navigatie, stoelverwarming enz.
besloten tot aankoop.

De eerste indruk van deze auto zijn positief. Hij voelt degelijk aan, maakt niet te veel lawaai en er rammelt niks.

Helaas kwamen er al gauw wat problemen met de (volgens kenners) degelijke techniek van de auto.
Wordt vervolgd.

Eerste (rij) ervaringen met de CR V

Na meerdere jaren met Franse automobielen te hebben gereden, zowel zakelijk als prive, is het toch wennen aan deze Japanner.

Mijn eerste indruk was positief, vooral de kwaliteit leek in orde, zoals weinig rammels.

Maar na een paar duizend kilometer te hebben gereden in de afgelopen weken, ben ik toch minder happy.

Valt tegen:

Zitcomfort (te vlakke en korte zitting)
Veercomfort (hobbelt over klinkerwegen)
Veel windgeruis vooral bij linker buitenspiegel.
Veel bandenlawaai.
De verlichting (dimlicht) gaat niet uit na verwijderen van sleutel (lastig en niet van deze tijd).
De besturing (rechtdoor)is niet fijn, moet steeds gecorrigeerd worden en moet daarom constant met twee handen aan het stuur rijden.
Geen automatiche dim op binnenspiegel.
Ook mis ik de automatische handrem erg.
Onderdelen erg duur......is inmiddels al gebleken toen een mistlamp glas gebroken bleek na gebruik van deze verlichting.

Valt mee:

Weinig motorlawaai.