Honda CR-V 2.0 Hybrid Executive AWD (2019) #4

Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Honda CRV
Heb de auto nu 1 jaar in bezit
De auto rijdt fantastisch, je voelt je veilig in deze auto. Goede wegligging ook met slecht weer. (Zware regenval, )
Display is makkelijk in gebruik.
Wel veel "toester en bellen"
Bovendien is het geluid vd motor erg wennen. Voelt/hoort bij flink gas geven dat het een heel licht motortje is wat veel toeren maakt
Helaas valt ook de lak tegen, is erg gevoelig voor lichte beschadigingen, als je bijv. langs een struikje rijd bij het parkeren, zijn snel krasjes zichtbaar.
Binnen lijkt luxe, maar plastic is ook erg kwetsbaar voor beschadigingen.
Wel mooie leren bekleding en de stoelen zitten heerlijk.
Ook is mijn accu display nog nooit vol geweest (hybride) vind dit raar!! Navraag bij dealer krijg ik ook geen duidelijk antwoord.
Mischien kan een andere gebruiker/ lezer mij dit vertellen?
Wordt vervolgd.
Hallo allen,
Bedankt voor u reacties.
Vraagje voor degene die over het laden vd accu hebben geschreven, mijn dank hiervoor, waar heeft u deze info vandaan? Ik kan zelf hierover geen info vinden.
Wat vinden de gebruikers van de Honda CRV van de lak?.
Vrgr,
Jan
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Honda CR-V

Honda CR-V 2.0 Hybrid AWD Executive | Leder | Navigatie | Apple Carplay/Android Auto | Panodak | 18 Inch | Climate Control | Cruise Control |
- 2019

Honda CR-V 2.0 HYBRID 184pk 4WD aut. Lifestyle Afn Trekh Rijklaarprijs incl 12 maanden garantie
- 2019

Honda CR-V 2.0 Hybrid AWD Lifestyle - Navigatie - Lederen bekleding - Stoelverwarming - Xenon